Wanneer u niet meer in staat bent om zelf uw maaltijd te bereiden, geen zin hebt in koken of simpelweg geen tijd heeft om een gezonde maaltijd op tafel te zetten, kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice.

De maaltijden zijn koelvers en worden dagelijks vers bereid. Deze maaltijden kunt u in de magnetron, koekenpan of oven opwarmen. U heeft keuze uit een ruim assortiment waar regelmatig nieuwe maaltijden aan worden toegevoegd.

Gezond eten
Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van het eten. Dagelijks een warme maaltijd is daarbij erg belangrijk.

Bereiden: Onze maaltijden worden bereid zonder toevoeging van zout.

Bestellen:
Onder het kopje maaltijden hieronder kunt u ons assortiment met maaltijden bestellen. U kiest de groente uit waar u zin in heeft (selecteer opties). Dan krijgt u een scherm waarbij u kunt aangeven welk soort aardappel of vlees u wilt. Daarnaast is de mogelijkheid voor het kiezen van wel of geen sausjes bij de groente
Als u op maandag bestelt wordt het donderdag thuis bezorgd. Op donderdag bestelt is op maandag bezorgt.

Wilt u de bestelling zelf ophalen, houd er dan rekening mee dat u tijdig bestelt. voor 12.00 uur bestellen is de volgende dag einde van de middag ophalen.

Afrekenen: Er zijn diverse mogelijkheden om af te rekenen. Dit kan via Ideal, contant, Tikkie of maandelijkse factuur.

Bezorgen:
Bezorging van de maaltijden vindt plaats op maandag en donderdag.
Minimale afname bij bezorging is 2 maaltijden per bezorging.